| 
 
| 
 
 
 | 
 
Tepside Sardalya | 
 
  | 
pür-i pak 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.05.2008 
Mesajlar: 22 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc24116 
Gönderme Tarihi: 27.May.2008 
2,504 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemesi
 
1 kg sardalya
 
2 adet domates
 
4-5 adet yeşil sivribiber
 
Zeytinyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Ayıklanıp, yıkanmış sardalyaları küçük bir tepsiye kabukları soyularak dilimlenmiş domateslerle ve istenirse yeşil sivribiberlerle birlikte dizin. Üzerlerine ince kıyılmış maydanoz serpiştirip, 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı gezdirin. Ocakta, ya da fırında 15-20 dakika pişirip kabında servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Tepside Sardalya Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |