| 
 
 
 | 
Taze Soğanlı Börek (milföy) | 
  | 
nezoş 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 29.04.2015 
Mesajlar: 30 Şehir: Rize | 
Kısa URL: https://ml.md/lc107283 
Gönderme Tarihi: 03.May.2015 
2,347 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
300 gr. milföy hamuru
 
Yarım demet maydanoz
 
1 taze soğan
 
3 çorba kaşığı zeytinyağı
 
1 çay bardağı sıvı yağ
 
1 çay bardağı su
 
 
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında bırakın. İçi için, taze soğanları kıyıp maydanozla karıştırın. Üzerine baharatları ekleyip iç malzemeyi hazırlayın. Milföy hamurunun içine doldurun ve katlayıp tepsiye dizin. 200 derecedeki fırında 30 dakika pişirip sıcak olarak ikram edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |