| 
 
| 
 
 
 | 
 
Taze Kaşarlı Köfte | 
 
  | 
sude 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 30.04.2006 
Mesajlar: 68 Şehir: Sivas | 
Kısa URL: https://ml.md/lc3736 
Gönderme Tarihi: 14.May.2006 
2,303 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMELER
 
500 gr kiyma
 
250 gr dilim kasar peyniri
 
1 adet kuru soğan
 
1 su bardagi ufalanmis ekmek içi
 
Yarim kahve fincani su
 
 
YAPILIŞI
 
Bir kabin içerisine kiymayi alin. Üzerine soğani rendeleyin. Ekmek içi, tuz, karabiber ve suyu içerisine ilave ederek yogurun.
 
Yogurdugunuz kiymayi iki parçaya bölün. Birinci iç yumagi yagli kagit üzerine serin. Dilim kasar peyniri üzerine dizin. Ikinci yumagi da peynirlerin üzerine yerlestirin.
 
Biçaginizi islatarak istenilen sekilde kesin. Teflon tavada firin izgarasinda pisirin. Üzerine istenirse ketçap ve mayonez gezdirin. Servis tabagina aldiktan sonra servise sunun.
 
 
 ML® Kaşarlı Köfte için tıklayın
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Taze Kaşarlı Köfte Tarifleri Ciğer Köfte Tarifleri
 | 
 
 
 
 |