|
TAZE FASULYE KIR SİLKMESİ |
|
Emel'im
Aşçıbaşı
Kayıt: 15.07.2010
Mesajlar: 22 Şehir: Erzurum |
Kısa URL: https://ml.md/lc53643
Gönderme Tarihi: 15.Tem.2010
1,783 defa indirildi / yazdırıldı
|
Taze fasulyenin iki başından kopararak kılçıklarını sıyırınız. Ortasından da ikiye bölünüz. Kuşhaneye et ile istif edip ateşe koyunuz. İlik gibi olana dek pişiriniz. Tuzunu önceden değil de, pişene yakın koyunuz. Pişerken kuşhanenin kapağını açmayınız ama ara sıra silkiniz. Altındaki ateş de fazla değil, orta olmalıdır.
Not: Çalı fasulyesi kullanılacaksa uzunlamasına yarınız.
|
|