| 
 
| 
 
 
 | 
 
Taze Fasulye Kebabı | 
 
  | 
fatin 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.09.2013 
Mesajlar: 35 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc92520 
Gönderme Tarihi: 25.Eyl.2013 
2,491 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Yarım kg taze fasulye
 
1 kg kuzu kuşbaşı
 
2 adet soğan
 
4 adet domates
 
4 adet sivri biber
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
 
Fasulyeler temizlenir ortadan ikiye kesilir. Az suda haşlanır. Bu arada soğan çentilir. Soğan, et ve tereyağı birlikte tencereye atılır, suyunu bırakıp çekene kadar çevrilir. İri doğranmış biberler ve tuz ekenir. 5 dakika daha çevrilir. Haşlanan fasulyelerin yarısı bir fırın kabına konur, üzerine etli karışım yerleştirilir. Kalan fasulyeler bırakılır. Yuvarlak doğranmış domatesler en üste yerleştirilir. 180 derece fırında domatesler gevşeyene kadar pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Taze Fasulye Kebabı Tarifleri Döner Tarifleri
 | 
 
 
 
 |