|
|
Taze Fasulye Kebabı |
|
fatin
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 25.09.2013
Mesajlar: 35 Şehir: Samsun |
Kısa URL: https://ml.md/lc92520
Gönderme Tarihi: 25.Eyl.2013
2,382 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg taze fasulye
1 kg kuzu kuşbaşı
2 adet soğan
4 adet domates
4 adet sivri biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Fasulyeler temizlenir ortadan ikiye kesilir. Az suda haşlanır. Bu arada soğan çentilir. Soğan, et ve tereyağı birlikte tencereye atılır, suyunu bırakıp çekene kadar çevrilir. İri doğranmış biberler ve tuz ekenir. 5 dakika daha çevrilir. Haşlanan fasulyelerin yarısı bir fırın kabına konur, üzerine etli karışım yerleştirilir. Kalan fasulyeler bırakılır. Yuvarlak doğranmış domatesler en üste yerleştirilir. 180 derece fırında domatesler gevşeyene kadar pişirilir.
|
|
Taze Fasulye Kebabı Tarifleri Kebaplar
|
|