| 
 
 
 | 
Taze Baharatlı Kızarmış Tavuk | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc114137 
Gönderme Tarihi: 13.Oca.2016 
1,412 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüs (derisiz kemiksiz)
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
1 adet soğan (ince dilimlenmiş)
 
1/2 su bardağı balsamik sirke
 
3 orta boy domates (küp doğranmış)
 
1 çay kaşığı taze fesleğen (ince kıyılmış)
 
1 çay kaşığı taze kekik (ince kıyılmış)
 
1 çay kaşığı biberiye (ince kıyılmış)
 
 
1 Orta ateşteki bir tavada zeytinyağını ısıtın.
 
2 AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüslerine tuz ve çekilmiş tane karabiber serpin.
 
3 Soğanları ısınmış olan tavada esmerleşene kadar pişirin.
 
4 AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüslerini ekleyin. Her iki tarafını da pişirdikten sonra domatesleri ve balsamik sirkeyi ekleyin.
 
5 Fesleğen, kekik ve biberiye serpin. AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüsleri suyunu çekene kadar (yaklaşık 15 dakika) pişirin, servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |