|
Taze Baharatlı Kızarmış Tavuk |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc114137
Gönderme Tarihi: 13.Oca.2016
1,310 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 adet AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüs (derisiz kemiksiz)
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan (ince dilimlenmiş)
1/2 su bardağı balsamik sirke
3 orta boy domates (küp doğranmış)
1 çay kaşığı taze fesleğen (ince kıyılmış)
1 çay kaşığı taze kekik (ince kıyılmış)
1 çay kaşığı biberiye (ince kıyılmış)
1 Orta ateşteki bir tavada zeytinyağını ısıtın.
2 AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüslerine tuz ve çekilmiş tane karabiber serpin.
3 Soğanları ısınmış olan tavada esmerleşene kadar pişirin.
4 AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüslerini ekleyin. Her iki tarafını da pişirdikten sonra domatesleri ve balsamik sirkeyi ekleyin.
5 Fesleğen, kekik ve biberiye serpin. AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüsleri suyunu çekene kadar (yaklaşık 15 dakika) pişirin, servis edin.
|
|