| 
 
| 
 
 
 | 
 
Tavuklu Yufka | 
 
  | 
gaggoş 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 07.10.2011 
Mesajlar: 26 Şehir: Elazığ | 
Kısa URL: https://ml.md/lc68757 
Gönderme Tarihi: 08.Ekm.2011 
1,697 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 Tavuk
 
4 Yufka
 
150 gr Tereyağ
 
125 gr Ceviz
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Tavuk, suda tuz ve karabiber ile haşlanır. Soğuması için tavuk sudan çıkarılır. Bu arada yufkalar 20 cm şeritler halinde kesilerek yağsız teflon tavada ısıtılır ve rulo halinde dolanarak tavuk suyunda 30 sn pişirilir. Daha sonra eritilmiş tereyağına her iki tarafı bandırılıp bir kaba dizilir. Pişirilmiş yufkaların üstüne parçalanmış tavuk etleri ve ceviz serpilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Tavuklu Yufka Tarifleri Kaygana Tarifleri
 | 
 
 
 
 |