Kısa URL: https://ml.md/lc52072
Gönderme Tarihi: 25.May.2010
1,816 defa indirildi / yazdırıldı
Malzemeler:
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sala
2 adet soğan
3 adet domates
8 adet mantar
4 adet havuç
250 grm tavuk eti
SOS İÇİN
KIRMIZIBİBER
NANE
KARABİBER
TUZ
2 ADET KIRMIZI BİBER
Hazırlanışı:
1 yemek kaşığı sıvı yağı borcamın içine koyun ardından soğanı koyup 4 dakika fırında kızdırın pembeleşince ardından domatesleri atın domateslerde olunca havuçları atın içine suyu ilave edin pişince mantarları koyun iyice pişinçe 15 dakika pişirn fokur fokur kaynadıktan 250 grm tavuk etini ayıkladıktan sonra içine ilave edip 30 daika pişirin fırından alın sos için kırmızı biberi yağda kızdırın içine karabiber nane ve tuzu ilave edin kızdırdıktan sonra İnce şeritler halinde kesilmiş kırmızı biberle süslenir ve kısık ateşte pişirilir.