1,5 su bardağı un
 
3 adet yumurta
 
1 su bardağı süt
 
Yarım su bardağı su
 
1 çay kaşığı tuz
 
1 tatlı kaşığı şeker
 
İçi için:
 
2 adet tavuk göğsü
 
1 çay bardağı mısır
 
1 su bardağı haşlanmış bezelye
 
2 adet haşlanmış havuç
 
1 kutu labne peyniri
 
3 yemek kaşığı mayonez
 
3 yemek kaşığı margarin
 
 
Krep için öncelikle yumurta ve unu çırpıp azar azar süt ve suyu ekleyip çırpmaya devam edin, tuzunu ve şekerini ekleyin.
 
Yanmaz tavayı ısıtıp 1 yemek kaşığı margarini eritin. 1 kepçe krep hamurundan döküp arkalı önlü pişirin.
 
İç harç için tavuk göğüs etini küçük küçük kesip 1 yemek kaşığı yağda soteleyin. Bir kap içerisine pişen tavuk etlerini, labne peynirini, mayonezi, sebzeleri ekleyip güzelce karıştırın. Kreplerin içine harçtan koyup rulo yapın. 3 parçaya kesip katlama yaptığımız açılan yerlerine kornişon turşu ile kürdanlarımızı saplayalım.
  
 |