Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Akıtma Tarifleri > Tavuklu Köbete (1 adet - 4,452 defa bakıldı)

Tavuklu Köbete


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Tavuklu Köbete

vah det
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.01.2015
Mesajlar: 35
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc132229
Gönderme Tarihi: 27.Şub.2018
563 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet yufka
100 gr tavuk eti, ya da 1 parça tavukgöğsü
1 çay bardağı pirinç
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı tuz karabiber
50 gr eritilmiş margarin
1 adet yumurta

Tavuk etini haşlayın. Haşlama suyunu süzüp kenara ayırın. Tavuk etlerini didikleyin.
Pirinci haşlayın. Soğanı ince küpler halinde kesin ve erittiğimiz margarinde kavurun.
Didiklenmiş tavuk etlerini ekleyip biraz daha çevirin.
Eti,soğani, pirinci, naneyi, tuzu ve biberi karıştırıp böreğin içini hazırlayın.
Tepsiyi yağlayın ve içine kenarları dışarıda kalacak şekilde bir yufka yerleştirin.
Daha sonra bu kenarlar bohça gibi böreğin üstüne kapatılacak. Diğer iki yufkayı 5-6 parçaya bölün.
Yufkanın üstüne sıvı yağ ve tavuk etinin haşlama suyundan sürün. Üstüne parça yufkalardan bir kat daha yapın ve tavuklu karışımdan yayın. 2 kat yufka, bir kat etli karışım şeklinde yufkaları bitirin.
Böreğin üstünü kapatıp üstüne eritilmiş margarin ve çırpilmış yumurta sürün 200°de üstü kızarana kadar pişirin.







Tavuklu Köbete Tarifleri Akıtma Tarifleri



(1 adet Tavuklu Köbete 4,452 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort