4 su bardağı un
 
Yarım paket yaş maya
 
Tuz
 
3 adet tavuk göğsü
 
3 adet domates
 
3 adet yeşil biber
 
1 çay kaşığı salça
 
Tuz
 
Karabiber
 
Yarım yemek kaşığı zeytinyağı
 
50 gr Margarin
 
100 gr Kaşar Peyniri
 
 
4 su bardağı unu bir kaba koyalım ortasını havuz gibi açalım pakmaya'yı koyalım ve tuzu serpelim ılık suyla yavaş yavaş yoğuralım. Üstüne bir bez örtüp dinlenmeye bırakalım. iç harcı için domatesleri, biberleri, tavuk göğsünü küp küp doğrayalım, içine tuzu, karabiberi, salçayı ve zeytin yağını koyup harmanlayalım. hamurumuzu 3 bezeye ayırıp merdane yardımıyla açalım içine harcı dolduyrup önceden ısıttığımız fırına atalım çıkaracağımıza yakın kaşar serpelim, fırından çıkarınca kenarlarını yağlayalım.
 
 
 
  
 |