https://multicooker.com
 
 
Tavuk (göğüs)  180 gr
 
Kalamar  140 gr
 
Haşlanmış pirinç  120 gr
 
Tereyağı  30 gr
 
Krema  170 ml
 
Tuz
 
Baharatlar
 
 
Tavuğu ve kalamarı yıkayın ve ince doğrayın. Çok fonksiyonlu pişiricinin çalışma modunu KIZARTMA, pişirme süresini 23 dakika olarak ayarlayın. Başlat tuşuna basın. Geri sayım başladıktan sonra çok fonksiyonlu pişiricinin içine tavuğu, kalamarı, tereyağı, tuz ve baharatı koyun. Kapağı kapatmadan hafiften karıştırarak pişirin. Programın bitmesinden 5 dk. önce kremayı ve pirinci ekleyin ve karıştırın. Kapağı kapatın. Çalışma modu bitene kadar pişirin.
 
 
 
  
 |