| 
 
| 
 
 
 | 
 
Tavuklu Havuçlu Kiş | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc108091 
Gönderme Tarihi: 03.Haz.2015 
1,401 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet yufka
 
1 adet havuç
 
250 gr tavuk göğüs eti
 
1 litre süt
 
1 su bardağı krema
 
3 adet yumurta
 
1 çay bardağı un
 
Yarım demet fesleğen
 
1 çay kaşığı tuz
 
2 yemek kaşığı eritilmiş margarin
 
250 gr kaşar peyniri
 
1 tutam tuz
 
1 tutam karabiber
 
 
Tavuk etinin üzerine bir miktar su ekleyerek yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyin. Havucun kabuğunu soyup irice rendeleyin ve eritilmiş margarinde soteleyin. Tavuk etlerini, kıyılmış fesleğen, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın. Yuvarlak tart kalıbını  yağlayıp yufkayı içine yayın. Tavuklu karışımı yufkanın üzerine aktarın. Bir kasede süt, un, krema ve yumurtaları çırpın. Karışımın üzerine döküp hafif karıştırın. üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Tavuklu Havuçlu Kiş Tarifleri Kaygana Tarifleri
 | 
 
 
 
 |