| 
 
| 
 
 
 | 
 
Tavuklu Frikassee | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc114114 
Gönderme Tarihi: 12.Oca.2016 
1,472 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
16 adet AYTAÇ Tabaklı Piliç Izgara Kanat
 
2 su bardağı tavuk suyu
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
1 adet havuç
 
1 buçuk su bardağı iç bezelye
 
2 adet kabak
 
1 su bardağı tane mısır
 
5 yemek kaşığı Un
 
300 g kaymak
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
 
1 Doğradığınız sebzeleri ve tereyağını tencereye alın, üzerine tavuk suyundan koyup pişirin.
 
2 5 kaşık unu az sulandırıp yemeğe ekleyin. 5 dakika kadar daha pişirin.
 
3 Tuz ve karabiberle tatlandırın, ardından AYTAÇ Tabaklı Piliç Izgara Kanatları ekleyin.
 
4 Son olarak kaymağı ilave edip karıştırın.
 
5 Sıcak servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Tavuklu Frikassee Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |