| 
 
 
 | 
Tavuk Şiş Kebabı (Kahramanmaraş) | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc107010 
Gönderme Tarihi: 22.Nis.2015 
1,923 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Kahramanmaraş Valiliği
 
Hacı Ali Özturan
 
 
Tavuklar kemikliyse kusbasından daha iri olarak dogranır ve sislere dizilir.
 
Kemiksizse kusbası dogranarak ve ara ara kuyruk dizilerek sislere dizilir.
 
Mangalda pisirilirken tuz-biber atılır.
 
Tavuk dograndıktan sonra zeytinyagı ile karıstırılarak bekletilirse, kuyruk dizilmeden de pisirilebilir.
 
Yanında ayran, salata ve kış tursuları bulundurulur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |