| 
 
 6 kişilik
 200 gram tavuk göğsü
 200 gram havuç
 200 gram kabak
 100 gram yeşil zeytin
 200 gram mantar
 100 gram maydanoz
 6 adet yumurta
 250 gram tereyağı
 50 gram kekik
 1 tatlı kaşığı tuz
 10 gram karabiber
 1 diş sarımsak
 
 Havucu, kabağı, mantarı, soğanı, maydanozu küçük küçük doğrayın, yeşil zeytini çekirdeklerini çıkarıp malzemeye ekleyin. Karışımı bir tavada kavurun. Tavuk göğsünü kemiklerinden ayırın. Bütün malzemeleri, içini açtığınız tavukların içine yerleştirin. Tuz ve biberi ilave edip tavuğun açılan kısmını kapatın. Tavaya 25-30 gram kadar yağ koyarak hafif ateşte kızartın. Yumurtaları ayrı bir kapta kırın ve çırpın. Yumurtaları omlet biçiminde ince olarak pişirin. Tavuğu, servis tabağına yerleştirdiğiniz yumurtanın üstüne yerleştirin.
 
 
 |