https://www.elele.com.tr
 
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
1 soğan
 
100 gr ceviz içi
 
Yarım kırmızı lahana
 
1 yemek kaşığı balzamik sirke
 
3 yemek kaşığı toz şeker
 
Rendelenmiş muskat
 
Tuz
 
Karabiber
 
4 parça tavuk göğüs eti
 
4 yemek kaşığı zeytinyağı
 
4 yemek kaşığı hazır barbekü sos
 
 
Soğan ve lahanayı ince doğrayın. Tereyağını tavada eritin. Soğanları ekleyip kavurun. Lahana, şeker ve sirkeyi ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak yumuşayıncaya kadar pişirin. İri kırılmış ceviz içi, tuz, karabiber ve rendelenmiş muskat ile tatlandırın. Tavuk etlerini bir kapta zeytinyağı ve karabiber ile karıştırın. Döküm tavada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Lahanayı servis tabağına yayın. Üzerine tavuk etlerini yerleştirin. Barbekü sos gezdirip sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 |