| 
 
| 
 
 
 | 
 
TAVADA ŞİŞ KEBABI | 
 
  | 
mod 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.02.2011 
Mesajlar: 21 Şehir: Zonguldak | 
Kısa URL: https://ml.md/lc61811 
Gönderme Tarihi: 29.Mar.2011 
2,207 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gram koyun eti (kuşbaşı)
 
1 çay kaşığı biber
 
tuz
 
1 çorba kaşığı yağ (tereyağı)
 
 
Etleri tuzlayıp, biberleyin. 5 - 6 saat sonra şişlere geçirip kor ateşte bir iki defa çeviriniz. Bir saat böyle bırakınız. Sonra yağı kızdırıp etleri içine atınız. Nar gibi olunca servis yapınız.
 
 
Not: Kömür ateşi üzerinde şiş kebabında et aynı şekilde hazırlanır. Şişe geçirirken 2-3 parça et arasına domates ve defne yaprağı konur. Bir yüzü piştikten sonra diğer yüzü çevrilir ve pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
TAVADA ŞİŞ KEBABI Tarifleri Döner Tarifleri
 | 
 
 
 
 |