https://acunn.com
2 adet ördegin gögüs kısmı
5 6 dis Sarımsak
2 dal taze biberiye
Tuz
Karabiber
Ördek gögüslerinin yağlı deri kismini bir biçakla ince ince çok derin olmadan kesin (ızgara et hazirlar gibi).
Tavayı iyice kızdırıp ördek göğüslerini ilk önce yağli deri kismi tavaya gelicek sekilde yerlestirin ve ocagin isisini orta dereceye getirin.
Etler kizarirken üstlerine tuz ve karabiber serpip tavaya kabuklari soyulmus sarmisaklari ve iki dal Biberiyeyi ilave edin.
Yağli deri kismini tahmini 5 6 dakika kizartip çevirin. Yalnız et olan kismini tahmini 3 4 dakika kizartip etleri bir alufolieye sarip 150° ısıdaki fırında 10 15 dakika pişirin.
Eğer etin içinin pembe olmasini istemez iseniz pişirme zamanını uzatın.
|