| 
 
 
 | 
Tatlı Pancar Gülü | 
  | 
tanver 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 18.05.2016 
Mesajlar: 28 Şehir: Kastamonu | 
Kısa URL: https://ml.md/lc117522 
Gönderme Tarihi: 13.Haz.2016 
1,281 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Birgül Erdoğan
 
 
1 fincan toz şeker
 
1 adet büyük pancar
 
1 paket labne
 
½ paket kremşanti
 
1 çay bardağı süt
 
 
Pancarların kabukları soyulur. Dilimlenir şeker ve 1 bardak su ile haşlanır. Kremşanti süt ile birlikte çırpılır ve labne ile birlikte iyice karıştırılır. Servis Tabağına biraz tepeleme labneli karışım konur. Soğumuş olan pancar dilimleri tek tek labneli karışıma yerleştirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |