|
|
Tas Kebabı |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc108993
Gönderme Tarihi: 02.Tem.2015
1,486 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://migros.com.tr
1/2 ince doğranmış dana kuşbaşı
1 çay bardağı sıvı yağ
2 adet domates
1/2 çorba kaşığı domates salçası
3 diş sarımsak
1 orta boy soğan
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı pul biber
1. Soğanları ve sarımsakları yemeklik doğrayın.
2. Yağ konmuş orta büyüklükte tencereye koyun.
3. Kuşbaşı doğranmış etleri üzerine döküp, karıştırın.
4. Salça ve domatesi ilave edin.
5. En son baharatı ekleyin, iyice karıştırın.
6. Malzemeyi tencerenin ortasına toplayıp, cam büyük bir kaseyi, etler tamamı ile içinde olacak şekilde kapatın ve çok kısık ateşte pişirmeye başlayın.
7. Etler suyunu saldığında tuzunu ilave edin. Yemek suyunu çekene kadar pişirin. Sıcakken servis edin.
|
|
Tas Kebabı Tarifleri Migros Yemek Tarifleri
|
|