| 
 
 6 yumurta
 6 kahve fincanı şeker
 6 kahve fincanı un
 1 kahve fincanı kakao
 1 küçük paket margarin (125 gr.)
 Yarım kahve kaşığı dövülmüş karanfil
 1 kahve kaşığı tarçın
 1 kahve kaşığı limon suyu ve rendesi
 1 kahve kaşığı kabartma tozu
 
 1- Kalıp yağlanır, unlanır. Fırın yakılır.
 2- Bakır bir tencerede yumurtalar ile şeker koyu yoğurt kıvamına gelinceye kadar çarpılır. Limon suyu ve limon kabuğu rendesi ilave edilir.
 3- Elenmiş un, kakao, karanfil, tarçın, kabartma tozu, erimiş yağ konup çarpmadan karıştırılır. Kalıba boşaltılır.
 4- Orta ısılı fırında 35- 40 dakika pişirilir.
 5- Soğuyunca kalıptan çıkarılır. Üzerine vanilyalı pudra şeker elenir.
 
 
 |