1 paket Pakmaya Çikolatalı Puding
2.5 su bardağı süt
1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz içi
2 tatlı kaşığı Pakmaya Bitter Parça Çikolata
2 çay kaşığı toz hindistan cevizi
2 çay kaşığı kahve çekirdeği (isteğe bağlı)
1 küçük boy elma
1 çay kaşığı esmer toz şeker
Bir tutam tarçın
Pakmaya Çikolatalı Pudingi ve sütü tencereye aktarın. Kısık ateşte, sürekli karıştırarak yoğun bir kıvam elde edene kadar pişirin.
Pudingi ocaktan alın ve servis kaselerine paylaştırın.
Elmayı ince dilimleyin. Şeker ve tarçın ile birlikte tavada birkaç dakika kızartın. Soğumaya bırakın.
Üzerini iri çekilmiş ceviz içi, Pakmaya Bitter Parça Çikolata, toz Hindistan cevizi, tarçınlı elma dilimleri ve kahve çekirdeği ile süsleyip servis yapın.
|