| 
 
| 
 
 
 | 
 
Tarator Soslu Levrek Sarma | 
 
  | 
tarifsayar 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.10.2016 
Mesajlar: 26 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc120147 
Gönderme Tarihi: 08.Ekm.2016 
1,450 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 adet levrek fileto
 
Yarım kilo ıspanak
 
2 çorba kaşığı yağ
 
Tarator Sos için;
 
2 dilim bayat ekmek içi
 
2 diş dövülmüş sarımsak
 
1 çorba kaşığı mayonez
 
2 çorba kaşığı yoğurt
 
1 tatlı kaşığı limon suyu
 
Dövülmüş ceviz
 
Tuz
 
 
Fileto kesilmiş levrekleri tencerenizin buhar sepetine koyup haşlayın. Kılçığını çıkardıktan sonra ılınması için bir kenara alın. Ispanakları ufak parçalar halinde kesip 1 çorba kaşığı yağda soteleyin. Ilınan levreklerinizin ortasına 1 tatlı kaşığı ıspanaktan koyup levreğinizi rulo şeklinde sarın. Tarator sos için ufaladığınız ekmek içlerini, dövülmüş sarımsak, mayonez, yoğurt ve limon suyuyla karıştırıp 1 çorba kaşığı sana margarini ve tuzunu ekleyin. Damak tadınıza göre dövülmüş cevizi de ekleyip sosunuzu iyice karıştırın. Rulo yaptığınız levreklerinizle beraber sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Tarator Soslu Levrek Sarma Tarifleri Acur Dolması Tarifleri
 | 
 
 
 
 |