Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kore Yemekleri > Tangsuyuk (1 adet - 1,938 defa bakıldı)

Tangsuyuk


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Tangsuyuk

alkım
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.02.2017
Mesajlar: 46
Şehir: Tokat
Kısa URL: https://ml.md/lc122969
Gönderme Tarihi: 09.Şub.2017
3,115 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.guneykoreyemekleri.com

1 yada 2 tranches(parça) Biftek, bifteklik et etin yumusak yerinden olursa daha iyi olur.
100 ml patates nisastasi (yoksa misir nisastasi)
200 ml Su
1 adet yumurta beyazi
Yarim adet yada küçük bir adet kabak
1 adet küçük boy havuç
1 adet kuru sogan
3 adet kurutulmus siyah mantar(çin mantari)
1 adet küçük elma
Sos malzemeleri:
2 çorba kasigi elma sirkesi
1 çorba kasigi soya sos
2 tatli kasigi siyah seker(yoksa beyaz seker yada bal)
1 tatli kasigi tuz
1,5 su bardagi Su (30cl)
1 tatli kasigi misir nisastasi ve biraz su
Kizartmak için siviyag

İlk etapta biftekleri ince dilimleyip, tuzla ve karabiber ile tadlandirdiktan sonra karistirip üzerini ince mutfak folyo ile kapatip buzdolabinda bekletin.
Nisasta ve suyu karistirip bir kenarda 4 saat kadar bekletin. Nisasta suyun dibine çökünce, suyunu süzdürüp bir yumurta beyazi ile karistirin. Bu karisima etinizi ekleyip altüst edin.
Genis bir tavaya bolca siviyag koyun, siviyag isininca teker teker etlerinizi kizgin yagin içersine atip 5 ila 10 dakika arasi kizartin. Etler ikinci bir defa daha kizartilacagi için kahverengilesmemesine dikkat edin.
Kizaran etleri süzdürüp bir kenarda bekletin.
Siyah mantarlari sicak su içerisinde 2 saat kadar bekletin. Bekleme süresi bitince ince ince dograyin.
Havucu soyup yuvarlak olarak dilimleyin.
Kabagi soymadan yarim ay seklinde dilimleyin.
Elmayi kabugunu soymadan iyice yikadiktan sonra kare yada yarim ay seklinde dilimleyin.
Kuru sogan'da yarim ay seklinde dilimlenir.
Genis bir tavaya biraz siviyag ekleyip önce soganlari kavurun. Daha sonra havuç, kabak ve siyah mantar eklenip bir dakika kavrulur. En son elma eklenir ve bir dakika daha kavrulur.
Sebzelere sos malzemelerini ekleyin. önce Su, soya sos ve tuz ekleyip bir kaç dakika haslayin. Daha sonra sirke ve sekeri ekleyin. Bir kaç kaynamadan sonra, biraz su ile sulandirdiginiz nisastayi sebzeli sosa ekleyip birkaç tasim kaynatin ve altini kapatin.
Etlerinizi kizarttiginiz tavadaki yagi tekrar isitin. Isininca etlerinizi tekrar bir kaç dakika kahverengilesene kadar kizartin.
Kizaran etleri genis bir tabaga alin ve üzerine sebzeli sosu gezdirin.
Servise Hazirdir.







Tangsuyuk Tarifleri Kore Yemekleri



(1 adet Tangsuyuk 1,938 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort