Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

TAHİNLİ KÖMBE SUFİ (Ankara)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Aksaray Yemekleri
Ankara Yemekleri
Çankırı Yemekleri
Eskişehir Yemekleri
Karaman Yemekleri
Kayseri Yemekleri
Kırıkkale Yemekleri
Kırşehir Yemekleri
Konya Yemekleri
Nevşehir Yemekleri
Niğde Yemekleri
Sivas Yemekleri
Yozgat Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


TAHİNLİ KÖMBE SUFİ (Ankara)

yeniçeri
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.03.2010
Mesajlar: 45
Şehir: Edirne
Kısa URL: https://ml.md/lc48218
Gönderme Tarihi: 06.Mar.2010
4,071 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEME LİSTESİ
1 kg un
2 yemek kaşığı toz kuru maya
1 su bardağı toz şeker
Alabildiği kadar su
İç harcı için;
2 su bardağı tahin

YAPILIŞI
Unu derfn bir kaba koyup ortasını havuz gibi açın.
Ilık suyun içine maya ve tozşekeri koyup karıştırın ve kabarması için 5 dakika kadar bekletin.
Kabaran mayalı suyu unun ortasındaki çukura aktarıp yoğurmaya başlayın.
Azar azar su ilave etmeye devam ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin.
Hamuru toplayıp oda sıcaklığında en az 1 saat kadar dinlendirin.
Kabarıp kıvamını bulan hamuru yağlanmış tepsiye yayın. Üzerine tahini kaşıkla gezdirin.
Kömbeleri 180 dereceye ve alt üst konuma ayarladığınız fırında üzeri iyice kızarıncaya kadar pişirip çıkarın. Lokma lokma parçalayarak servise sunun.


ML® Kömbe için tıklayın


ML® Kömbe (görsel)






TAHİNLİ KÖMBE SUFİ (Ankara) Tarifleri Eskişehir Yemekleri



(1 adet TAHİNLİ KÖMBE SUFİ (Ankara) 74,799 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort