Kısa URL: https://ml.md/lc69567
Gönderme Tarihi: 03.Kas.2011
3,184 defa indirildi / yazdırıldı
4 adet kağıt helva
200 gr. KOSKA Kakaolu Tahin Helvası
1 paket kakaolu fındıkkreması
1 paket KOSKA Fıstıklı Krokan
1 çay bardağı su
1 çay bardağı su ile helvayı ateşe koyun. Kısık ateşte beş dakika pişirin. Ateşten alıp soğutun. Servis tabağına kağıt helvalardan birini yerleştirin. Üzerine eritilmiş tahin helvadan sürün. İkinci kağıt helvayı koyun. Malzeme bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. Kakaolu fındıkkremasını ateşte koyu muhallebi kıvamına gelene kadar eritin. Pastanın tam ortasına dökerek her tarafını kaplayın. 1 gece dolapta bekletin. Fıstıklı krokanla süsleyip servis yapın.