| 
 | 
| Taflan Tuzlusu Kavurması (Daphne) (Giresun) | 
|  | Saadet Türkçe Admin
 
  
 Kayıt: 12.07.2005
 Mesajlar: 9281
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc31634 Gönderme Tarihi: 22.Arl.2008
 5,800 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
 
 Malzemeler:
 4 kase taflan
 3 adet soğan
 2 kaşık tereyağı
 1 fincan sıvı yağ
 tuz.
 
 Hazırlanışı:
 Taflanın çekirdekleri çıkarıldıktan sonra suya konularak tuzunun çıkması sağlanır. Tencerede yağ eritilir. İnce doğranmış soğanlar yağa ilave edilerek kavrulur. Taflanlar üzerine konur ve karıştırılarak kavrulur.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |