| 
 
| 
 
 
 | 
 
Süzme Yoğurtlu Sebze Sote | 
 
  | 
Filiz Savaş 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.12.2014 
Mesajlar: 23
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc103513 
Gönderme Tarihi: 09.Arl.2014 
2,227 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
200 gram süzme yoğurt
 
1 adet havuç
 
200 gram pazı yaprağı
 
400 gram kültür mantarı
 
1 adet limon suyu
 
1 adet soğan
 
Yarım demet maydanoz
 
2 adet közlenmiş kırmızıbiber
 
Yarım çay bardağı zeytinyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Mantarları yıkayıp temizleyin. Mantarları zeytinyağında 10 dakika kadar kavurup üzerine dilimlenmiş havuçları, irice parçalanmış pazı yapraklarını ekleyip karıştırın. İrice doğranmış soğanı ve közlenmiş kırmızıbiberleri de üzerine ilave edip servis tabağına aktarın. Kıyılmış maydanozları, tuz ve karabiberi de üzerine ekleyip soğuk olarak servis yapın. İsterseniz mantarları konserve olarak alın, daha kısa sürede bu salatayı hazırlayabilirsiniz. Üzerine sarımsaklı süzme yoğurtla ikram edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Süzme Yoğurtlu Sebze Sote Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |