| 
 | 
| Sütlü Kül Çöreği (Göynük Bolu) | 
|  | tron Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 27.04.2018
 Mesajlar: 38
 Şehir: Artvin
 | Kısa URL: https://ml.md/lc139826 Gönderme Tarihi: 16.Oca.2019
 1,034 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Abant İzzet Baysal Üniversitesi
 Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi
 
 Un, tuz, süt ve karbonat bir arada yoğrulur. Ekmek gibi yapılıp külün içine gömülür. Kabarınca piştiği anlaşılır. Özelliği ocakta ve az ateşli külde pişirilmesidir.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |