Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Sütlü Baklava (Beyşehir Konya)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Aksaray Yemekleri
Ankara Yemekleri
Çankırı Yemekleri
Eskişehir Yemekleri
Karaman Yemekleri
Kayseri Yemekleri
Kırıkkale Yemekleri
Kırşehir Yemekleri
Konya Yemekleri
Nevşehir Yemekleri
Niğde Yemekleri
Sivas Yemekleri
Yozgat Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sütlü Baklava (Beyşehir Konya)

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc172082
Gönderme Tarihi: 16.May.2023
125 defa indirildi / yazdırıldı




Beyşehir Belediyesi

1 yumurta
1/2 su bardağı sıvı yağ
1/2 su sardağı yoğurt
1/2 su bardağı süt
1 çay kaşığı kabartma tozu
Bir fiske tuz
Aldığı kadar un
İçi için:
2 su bardağı dövülmüş ceviz içi
Açmak için:
1/2 paket nişasta
Üzeri için:
2 su bardağı sıvı yağ
Şerbeti için:
4 su bardağı süt
4 su bardağı şeker
Bir damla limon suyu

Bütün malzemeler bir hamur leğeninde kulak memesi yumuşaklığında yoğurularak 15dk dinlendilir. Ceviz büyüklüğündeki bezeler küçük açılarak 5'i üzerine konularak oklava yardımıyla tepsi büyüklüğünde açılır. Sonra tepsiye yayılır ve cevizler üzerine serpilir. Her hamuru bu şekilde yapılarak tepsi büyüklüğünde açılıp hamurlar bitirilir. Sonra dilimlere ayrılır. 2 su bardağı sıvı yağ kızartılıp üzerinden gezdirilir. 180 derece fırında pişirilir. Sonra süt ve şeker kaynatılır limon suyu eklenerek soğumaya bırakılır. Baklavanın üzerine dökülür.







Sütlü Baklava (Beyşehir Konya) Tarifleri Eskişehir Yemekleri



(1 adet Sütlü Baklava (Beyşehir Konya) 449 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort