| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sütlü Alabalık | 
 
  | 
hakan özoğlu 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.08.2017 
Mesajlar: 24 Şehir: Konya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc127221 
Gönderme Tarihi: 02.Ağu.2017 
1,013 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.elele.com.tr
 
 
4 parça fileto alabalık
 
Tuz
 
1 çay bardağı un
 
1 yemek kaşığı limon suyu
 
1 çay bardağı süt
 
1 yemek kaşığı kapari turşusu
 
2 yemek kaşığı ince kıyılmış dereotu
 
Kızartmak için
 
Zeytinyağı
 
 
Balık filetolarını yayvan bir kaba alın. Üzerlerine tuz serpip 20 dakika dinlendirin. Dinlenen balıkları una bulayın. Fazla ununu silkeleyip üzerlerine limon suyu gezdirerek kızgın yağda kızartın. Balıklar kızardıktan sonra tavadaki fazla yağı alın. Balıkların üzerine süt, kapari ve dereotunu ilave edin. Tavanın kapağını kapatın ve 2-3 dakika bekletin. Sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sütlü Alabalık Tarifleri Alabalık Tarifleri
 | 
 
 
 
 |