| 
 
| 
 
 
 | 
 
susuz patates haşlama | 
 
  | 
serenat 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 16.06.2007 
Mesajlar: 32 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc15303 
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2007 
3,285 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzeme :
 
1   kg. patates
 
50 gram kaşar peyniri
 
4-5  adet mantar
 
 
Patatesler yıkanıp soğuk tencereye dizilir. Kapak kapatılarak orta hararetli ateş üzerine koyulur. Alev ayarı yapıldıktan sonra 45 dakika pişmeye bırakılır. Sıcak sıcak servis yapılır.
 
Arzu edilirse patatesler henüz sıcakken üzerleri bir bıçakla ( + ) şeklinde çizilir, elle bastırarak açılması sağlanır. Açılan yerler ince kıyılarak tereyağında kavrulmuş mantar ve rendelenmiş kaşarla doldurularak sıcak sıcak servis yapılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
SUSUZ PATATES HAŞLAMA Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |