| 
 
 
 | 
Susamlı Dereotlu Bezelye Sotesi | 
  | 
Su Nehri 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 03.06.2016 
Mesajlar: 28 Şehir: Bartın | 
Kısa URL: https://ml.md/lc119373 
Gönderme Tarihi: 03.Eyl.2016 
1,074 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 paket haşlanmış bezelye
 
1 adet kuru soğan
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
2 yemek kaşığı susam
 
1 demet doğranmış dereotu
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
1 çay kaşığı karabiber
 
 
Tereyağını bir tavaya koyun ve içine susamları ekleyin. Susamlar kızardığında küp küp doğradığınız soğanı ekleyin. Soğanları hafif pembeleştirin ve bezelyeyi ekleyin. Bir süre soteleyin, bezelyelerin pişmesini sağlayın. Doğranmış dereotu, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |