| 
 
| 
 
 
 | 
 
Susam | 
 
  | 
özgülarıca 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.10.2007 
Mesajlar: 135 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc18675 
Gönderme Tarihi: 22.Ekm.2007 
2,011 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Asya ve Balkan mutfaklarının çoğunda, susamın yağlı ve gri ya da soluk portakal rengindeki tohumları yaygın olarak kullanılır. Susam tohumları genellikle kavrulmuş olarak simit, çeşitli ekmekler ve bazı keklerde kullanılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Susam Tarifleri Şifalı Bitkiler
 | 
 
 
 
 |