| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sucuklu ve Biberli Ekmek | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113779 
Gönderme Tarihi: 28.Arl.2015 
1,411 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
500 g un
 
4 adet yumurta
 
2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
1 paket instant maya
 
100 g AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK
 
1 adet kırmızıbiber
 
1 adet yeşil biber
 
Tuz
 
 
1 AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ve biberleri çok küçük olacak şekilde doğrayın.
 
2 Unu, mayayı ve tuzu derin bir kaba alın, karıştırın.
 
3 Hamur pürüzsüz olunca üzerine AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ları ve biberleri ekleyin, çok az yoğurun.
 
4 Üzerine nemli bir bez örterek 45 dakika mayalandırın.
 
5 Ortası delik kek kalıbını yağlayın.
 
6 Hamuru uzun ve kalın bir rulo yapın, kalıba yerleştirin.
 
7 30 dakika daha mayalandırın.
 
8 Üzerine kesikler yapın.
 
9 Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.
 
10 Dinlendirdikten sonra dilimleyin.
 
11 Servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sucuklu ve Biberli Ekmek Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |