6 yemek kasığı tarhana
 
200 g AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK
 
1 yemek kaşığı salça
 
1 Çay bardagi misirözü yagi
 
7-8 Su bardagi su
 
Tuz
 
 
Bir tencereye mısırözü yağını ekleyin.
 
Küçük doğranmış AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ları ekleyin, kavurun.
 
Tarhanayı da kavrulan AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK larla 1-2 sefer çevirin.
 
Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ilave edin.
 
Salçayı da ekleyin, koyulaştırın.
 
Kısık ateşte kaynamaya bırakın.
 
10 dakika kaynatın, ocaktan alın.
 
Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin ve servis yapın.
 
 
 
  
 |