| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sucuklu Sebzeli Krep | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113804 
Gönderme Tarihi: 29.Arl.2015 
1,211 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
3 adet yumurta
 
1,5 su bardağı süt
 
1 çay bardağı sıvıyağ
 
5 yemek kaşığı Un
 
Tuz
 
İçi için;
 
100 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK
 
2 adet tatlı sivri biber
 
2 adet kırmızı biber
 
1 tutam maydanoz
 
1 kase haşlanmış mısır
 
100 g kaşar peyniri
 
Sıvıyağ
 
Tuz
 
Çekilmiş tane karabiber
 
Üzeri için;
 
2 adet domates
 
 
1 Yumurtaları karıştırma kabına kırın. Sütü ve sıvıyağı ekleyin ve çırpın. Tuzu serpin. Un ekleyin ve çırpın.
 
2 Yağlanmış krep tavasını ısıtın. Kepçeyle krep hamurlarından tavaya dökün. Çevirerek pişirin ve krepleri tezgaha dizin.
 
3 AYTAÇ GURME DANA SUCUK u ve biberleri küp doğrayın.
 
4 Tavaya sıvıyağ ekleyin ve ısıtın.
 
5 Biberleri, mısırı ve AYTAÇ GURME DANA SUCUK u tavaya ekleyin ve soteleyin. Soteledikten sonra kreplerin üzerine paylaştırın. Kaşar rendesi ve doğranmış maydanozu ekleyin. Tuz ve karabiber serpin.
 
6 Krepleri bohça şeklinde katlayın.
 
7 Yağlanmış fırın tepsisine katladığımız kısmı tepsiye gelecek şekilde dizin.
 
8 Domatesleri dilimleyin ve her krepin üzerine birer tane ekleyin.
 
9 Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sucuklu Sebzeli Krep Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |