| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sucuklu Sandal Kebabı | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113756 
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2015 
1,166 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
2 adet patlıcan
 
1 adet kabak
 
2 çorba kaşığı margarin
 
2 çorba kaşığı un
 
2 çorba kaşığı süt
 
6 dilim dil peyniri
 
1 su bardağı haşlanmış soya fasulyesi
 
Yarım demet maydanoz
 
8-10 dilim AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK
 
1-2 su bardağı su
 
Tuz
 
karabiber
 
Kızartmak için: sıvı yağ
 
 
1 Patlıcanları alacalı soyun. Kabağı ve patlıcanları ortadan ikiye ayırın. Sıvı yağda kızartın. Fırın kabına alın.
 
2 Diğer tarafta beşamel sos hazırlayın. Bunun için, margarin ve unu kavurun. Pembeleşince süt ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyin.
 
3 Bu sosun yarısına önceden haşlanmış soya fasulyesini ekleyin. İnce kıyılmış maydanoz ve minik doğranmış AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ları ilave edin.
 
4 Patlıcan ve kabaklara hazırladığımız harcı doldurun.
 
5 Üzerine kalan beşamel sosu yayın. 1-2 su bardağı su ekleyin.
 
6 Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında peynirler eriyene kadar pişirin. Daha sonra servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sucuklu Sandal Kebabı Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |