½ kg kuru fasulye
150 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK
3 adet orta boy kuru soğan
2 adet domates
3 adet tatlı sivri biber
1 adet tatlı kırmızı sivri biber
1-2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı domatessalçası
1 tatlı kaşığı bibersalçası
100 g tereyağı
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
1 Akşamdan su ile ıslattığınız fasulyelerin suyunu değiştirin ve haşlayın.
2 Kuru soğanları ince ince kıyın ve tereyağında pembeleştirin.
3 Sivri biberleri ince ince kıyın.
4 AYTAÇ GURME DANA SUCUKu dilimleyin.
5 Sivri biberleri ve AYTAÇ GURME DANA SUCUKu da tencereye ilave edin kavurun.
6 Sarımsakları ince ince kıyın ve tencereye ilave edin.
7 Domates ve bibersalçasını ilave edin ve karıştırın.
8 Domateslerin kabuklarını soyun ve kuşbaşı kesin. Tencereye ilave edin.
9 Kırmızı sivri biberi ince ince kıyın. Tencereye ekleyin ve pişirin.
10 Haşlanmış olan fasulyelerin suyunu süzün ve tencereye ilave edin.
11 Tuz ve çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin.
12 Su ilave edin ve fasulyeler yumuşayana kadar pişirin.