2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 adet rende kuru soğan
150 g AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK
1 su bardağı mısır unu
1 paket kabartma tozu
1/2 su bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
1 buçuk su bardağı un
Yoğurma kabına yumurta, yoğurt, sıvıyağı ekleyin ve çırpın. Rende soğanı ekleyin ve karıştırın.
Mısır unu, un, tuz, ince doğranmış AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK ları ekleyin ve karıştırın.
Yağlanmış fırın kabına AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK lu harcı dökün.
Önceden ısıtılmış 185 derece fırında kek kabarıp kızarana kadar pişirin.
Kare şeklinde keserek dilimleyin ve servis edin.
|