| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sucuklu Kaşarlı Bazlama | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113801 
Gönderme Tarihi: 29.Arl.2015 
1,839 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
3 su bardağı un
 
Yarım paket yaş maya
 
1 su bardağı sulu yoğurt
 
Tuz
 
Su
 
İçi için;
 
2 adet kırmızıbiber
 
3 adet yeşilbiber
 
100 g kaşar peyniri
 
100 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK
 
Sıvıyağ
 
Üzeri için;
 
Tereyağı
 
 
1 Unu karıştırma kabına alın. Ortasını açarak yaş mayayı ekleyin. Yoğurdu mayanın üzerine dökerek mayayı elinizle eritin. Üzerine ılık su ilave edin ve ortasından kenarlara doğru yoğurun. Hamuru tezgaha alın ve un serperek iyice yoğurun.
 
2 Bir tepsiye un serpin. Hamurdan limon büyüklüğünde parçalar koparın ve tepsiye dizin. Üzerine hafif un serpin ve örtü örterek mayalanmaya bırakın.
 
3 İç harcı için, AYTAÇ GURME DANA SUCUK u ve biberleri doğrayın.
 
4 Tavaya az sıvıyağ koyarak biberleri ekleyin, yumuşayıncaya kadar pişirin. AYTAÇ GURME DANA SUCUK ları ekleyin ve 1-2 dakika pişirmeye devam edin. Biraz soğuyunca üzerine kaşar peynirini rendeleyin.
 
5 Mayalanan hamur bezelerine elinizle bastırın. İç harcı paylaştırın ve ağızlarını büzerek kapatın.
 
6 Tekrar elimizle hafifçe bastırın. Un serpin ve ocak üzerinde gözleme aparatında pişirin.
 
7 Pişen bazlamaların üzerine tereyağı sürerek servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sucuklu Kaşarlı Bazlama Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |