150 gr sucuk
 
800 gr karnabahar
 
30 gr yağ
 
1 adet kuru sogan
 
1 yemek kaşığı un
 
1 yemek kaşığı biber salçası
 
1 çay kaşığı kimyon
 
1 kahve kaşığı kırmızı toz biber
 
1 yemek kaşığı limon sirkesi
 
Yarim bağ maydanoz
 
 
Öncelikle sucukları mutfak roborunuzda kıyma oluncaya kadar doğrayın.
 
Diger tarafta karnabahari tüm yikayip dograyin herseyini yapraklari dahil, bir kenarda bekletin.
 
Tencereye yağı yemeklik doğradığınız soğanı hazırladığınız sucuğu koyup, biraz kavurun.
 
Üzerine salçayı ekleyin bir iki kez çevirin un ve karnabaharı ilave edip tuzunu karabiberini kırmızı biberi ve limon sirkesini ekleyin. Karabaharla aynı seviyede su ekleyip yaklaşık 20 -25 dakika dakika pişirin.
 
Ocagin altini kapatip üzerine maydonozu dograyip servise sunun.
  
 |