| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sucuklu İskender | 
 
  | 
Hafize Sultan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 20.04.2011 
Mesajlar: 54 Şehir: Manisa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc65490 
Gönderme Tarihi: 07.Tem.2011 
2,643 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
375 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK
 
6 adet tırnak pide
 
4 adet domates
 
10 adet yeşil biber
 
1 yemek kaşığı domates salçası
 
1 kase domates sos
 
yoğurt
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
 
1 Tırnak pideleri küp doğrayın.
 
2 Bir tavaya domates sosu ilave edin, salçayı ekleyin ve beraber pişirin. Tuz ve çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin.
 
3 AYTAÇ GURME DANA SUCUK u ince ince verev doğrayın. Izgara tavasına AYTAÇ GURME DANA SUCUK ları dizin ve çevirerek pişirin.
 
4 Servis tabağına doğranmış pideleri yerleştirin. Üstüne ızgarada pişirdiğiniz AYTAÇ GURME DANA SUCUK ları yerleştirin.
 
5 Biberleri bir tavada soteleyin.
 
6 Domatesleri dörde keserek soteleyin.
 
7 Tabağın bir kenarına çırpılmış yoğurdu, bir kenara domates sosu ekleyin.
 
8 Domates ve biberleri de üzerine ekleyin.
 
9 Tereyağını eritin, üzerine gezdirerek servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sucuklu İskender Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |