| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sucuklu Heybeli Çorba | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113751 
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2015 
1,141 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
100 g AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK
 
1 su bardağı kuru börülce
 
1 yemek kaşığı domates salçası
 
½ su bardağı buğday
 
1 adet orta boy kuru soğan
 
1 çay bardağı zeytinyağı
 
3 su bardağı su
 
Tuz
 
 
1 Malzemeleri hazırlayın.
 
2 Soğanları küp küp doğrayın. Bir tencerede zeytinyağını ısıtın v e soğanları ekleyin, domates salçasını ekleyin ve karıştırın.
 
3 Suyu ekleyin 1-2 dakika karıştırın, börülceleri ekleyin.
 
4 AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUKları ince ince doğrayın. Tencereye ekleyin.
 
5 Buğdayı ekleyin ve yaklaşık 30 dakika pişirin. Su çekerse arada su ekleyin.
 
6 Pişen çorbayı tezhaga alın ve 5-6 dakika dinlendirin.
 
7 Kaselere paylaştırın ve servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sucuklu Heybeli Çorba Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |