2 adet yufka
2 adet yumurta
125 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK
2 adet yeşil biber
1 adet soğan
1/2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Gözlemeleri yağlamak için;
1/2 çay bardağı sıvıyağ
Üzeri için;
½ yemek kaşığı tereyağı
1 2 yufkayı da üst üste koyun. Ortadan kesin ve 4 parçaya ayırın. Yumurta fırçası yardımıyla hafif yağlayın. Yanlardan kapatın ve üzerine önce çırpılmış yumurtadan sürün.
2 Biberleri dilimleyin. Soğanı ince ince doğrayın. Bir tavada soteleyin.
3 AYTAÇ GURME DANA SUCUK u dilimleyin. Kaşar peyniri ve AYTAÇ GURME DANA SUCUK ları sotelediğiniz soğanları ve biberleri yufkaların üzerine serpiştirin. Yufkaları zarf şeklinde kapatın.
4 Teflon bir tavayı ısıtın ve gözlemeleri yerleştirin. Her iki tarafını da hafif kızarana kadar kızartın.
5 Pişen gözlemelerin üzerini tereyağı ile hafifçe yağlayın ve servis yapın.