https://www.aytac.com.tr
 
 
Hamuru;
 
2 su bardağı un
 
50 g yaş maya
 
Tuz
 
İçi için;
 
100 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK
 
1 yemek kaşığı mantar
 
1 adet havuç
 
2 adet patates
 
 
1 Un, tuz ve maya ile hamur yapın. 1 saat dinlendirin.
 
2 Top gibi yuvarlayıp hamurun üzerine kapak olacak gibi şerit çekin.
 
3 170 derecelik fırında pişirin.
 
4 Kapak kısmını kesin, içini çıkartın.
 
5 Patatesler küp doğrayın.
 
6 Havuçları küp doğrayın.
 
7 Patatesleri, mantarı, havucu, salçayı, tereyağı ve unla karıştırın, pişirin.
 
8 AYTAÇ GURME DANA SUCUK ları ilave edin. Turşuları ekleyin ve hamuru güvecin içine doldurun.
 
9 Kekik serpin ve servis yapın.
 
 
 
  
 |