| 
 
 
 | 
Sponge Kek | 
  | 
Yemekhane 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.08.2020 
Mesajlar: 5284 Şehir: Amasya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc153321 
Gönderme Tarihi: 28.Eyl.2020 
759 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://acunn.com
 
 
Un
 
Tereyağı
 
Şeker
 
Yumurta
 
Şekerli vanilin
 
Hamur kabartma tozu
 
Aktif karbon
 
Mastik Kapağı
 
 
Beyaz çikolata hafifçe erit. Sonra 40 dereceye soğut. 26-27 dereceye kadar düşsün işlemeden önce. PVC kaplama sert kâğıt al. Paletle çikolatayı üstüne sur.
 
Donmaya yakın olunca bardağın ağzı kadar metal kasnak ile çikolatayı kes.
 
Üstüne yağlı kâğıt koyup üzerine ağırlık koy kitap gibi. O şekilde donsun. Donunca çıkar ve üstünü çiçek meyvelerle süsle.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |