Kısa URL: https://ml.md/lc112289
Gönderme Tarihi: 27.Ekm.2015
1,402 defa indirildi / yazdırıldı
2 yemek kaşığı yağ
1/2 çay kaşığı deniz tuzu
3 adet yumurta
1 su bardağı kefir
1 çay bardağı ufalanmış bayat yulaf ekmeği
2 yemek kaşığı soya unu
Yumurtaları iyice çırpıyoruz. İçine kefiri koyuyoruz. Çırpmaya devam ediyoruz.
Tuzu ve soya ununu ekmek kırıntılarının içine ekliyoruz. Ve yumurtalı karışımı ekleyip karıştırıyoruz. Ekmek sıvıyla karıştığında şişecektir yoğun bir kıvam olacaktır.
Kaşıkla alıp yağlı yanmaz tavaya koyuyoruz. Pişen tarafını çevirip diğer tarafını pişiriyoruz.