| 
 
| 
 
 
 | 
 
Soya Soslu Levrek | 
 
  | 
Kasım Pat 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.11.2017 
Mesajlar: 24 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc129445 
Gönderme Tarihi: 02.Kas.2017 
2,442 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
800 gr. levrek
 
30 ml. zeytinyağı
 
20 gr. toz şeker
 
3 adet ince dilimlenmiş yeşil soğan
 
1 adet soğan
 
45 ml. limon suyu
 
Soya sosu
 
Tarhun otu
 
Tuz
 
 
Balıklan temizleyin ve bıçak yardımıyla aralıklarla derin yanklar açın. Soğanı çok küçük küp doğrayın. Zeytinyağı, tuz ve limon suyunu karıştırıp balıkları ovun. Balıkları yağlanmış ılık fırın tepsisine koyun.
 
Soya sosu ve toz şekeri karıştırıp sos elde edin. Sosu balıklann üzerine gezdirin. Tarhun otlannı temizleyip balıkların üzerine serpiştirin.
 
Önceden 200°Cde ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin. Balığı derin bir tabakta ve halka kesilmiş yeşil soğanlarla servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Soya Soslu Levrek Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |